Al jaren worden de Omega's onderdrukt door de Alfa's. Het is tijd om je te verzetten!

Doe de quiz en sluit je aan bij het verzet! Beantwoord minimaal vier van de vijf vragen goed en maak kans op 1 van de 12 boeken van Vuurpreek, dé internationale fantasysensatie.

Het verzet heeft jouw hulp hard nodig, maar schrijf je alleen in als je het aandurft!

 
 
Houd me op de hoogte van nieuwe Young Adult-boeken en acties van A.W. Bruna Uitgevers.
 


boek

Vuurpreek van Francesca Haig
Vuurpreek speelt zich af in een wereld zonder technologie, vierhonderd jaar in de toekomst na een nucleaire apocalyps. Iedereen heeft een tweelingbroer of -zus, waarbij de een, de Alfa, lichamelijk volmaakt is en de ander, de Omega, een mutatie heeft. De twee zijn van elkaar gescheiden, waarbij Omega’s worden gedwongen om op verwoest land te leven. Het enige wat Alfa’s en Omega’s delen is het moment van hun dood: zodra de ene tweelinghelft omkomt, komt ook de ander om.

De wedstrijd
Om kans te maken op Vuurpreek vragen we je een vijftal vragen in de vullen. Heb je 4 of meer vragen goed beantwoord dan ben je een Omega en sluit je je aan bij het verzet. Hierdoor maak je kans op Vuurpreek. Heb je 3 of meer vragen fout dan ben je een Alfa en maak je helaas geen kans op een prijs.
Per week worden er 3 exemplaren van Vuurpreek verloot onder de deelnemers van die desbetreffende week. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 15 november 2015.

Privacy Statement